Scitec %100 Hydrolyzed Beef Isolate 1800 Gr Özellikleri
Marka: Scitec Nutrition
Servis Miktarı: 1 Servis ( 30 gr)
Protein Oranı: %83,0
Şeker Oranı: %5,0
Servis Sayısı: 60
Karbonhidrat Oranı: %1,7
Her serviste 25 gr protein
%100 sığır etinden üretilmiş protein
Hidrolize edilmiş sığır eti izolat peptitleri
Kreatin ile zenginleştirilmiş formül
Scitec %100 Hydrolyzed Beef Isolate 1800 Gr Açıklama
Sığır eti, sert antrenman yapanlar ve hedefe yönelik sporcular arasında efsanevi bir yere sahiptir.Birçok insan tavuk yerine sığır eti tükettiklerinde daha iyi kazanımlar elde ettiklerini gözlemlemektedirler. % 100 HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES ürününde sığır peptit proteininin üretiminde taze, hormonsuz ham sığır eti malzemesinin optimal hidrolizini elde etmek için kimyasal yöntemler değil basınç yöntemi kullanılmıştır. Sonuç mükemmel sindirilebilirlik, çözünürlük ve emilim! % 100 HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES gibi tam bir protein, vücudun sentezleyemediği ve dışarıdan besinlerle alınması gereken 9 amino asit dahil olmak üzere gerekli tüm amino asit tiplerini sağlar. (örn. Histidin, Isoleucine, Lösin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofan, Valin). % 100 HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES süt proteinlerine, özellikle de tartışmalı soya proteinlerine karşı muazzam bir alternatiftir!
100% HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES, sıfır yağ haline getirilmiş bir sığır filetosundan %390 daha konsantre protein içermektedir. 100% HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES kreatin içermemektedir. Birçok sığır proteini ürünleri kötü tattan müzdariptir. Fakat 100% HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES harika bir tada sahiptir
Hydrolyzed Beef Isolate 1800 Gr Enerji ve Besin Öğeleri
1 Servis ( 30 gr)
Servis Sayısı: 60
Enerji: 114 kcal
Protein: 25,0 gr
Karbonhidrat: 0,5 gr
Sekerden gelen karbonhidrat: 0,0 gr
Yag: 1,5 gr
Doymuş Yağ: 0,5 gr
Lif: 0.5 gr
Tuz: 410 mg
Scitec %100 Hydrolyzed Beef Isolate 1800 Gr Kullanımı
Her gün 250 ml suda 1 porsiyon (30 g) karıştırın. Özellikle shaker kulanın ve iyice çalkalayın. En verimli kullanım zamanı antrenman sonrasıdır.