CFM Peynir Altı Suyu Proteini Nedir ve Faydaları Nelerdir?

CFM Peynir Altı Suyu Proteini Nedir ve Faydaları Nelerdir?

CFM Peynir Altı Suyu Proteini Nedir ve Faydaları Nelerdir?
 

Bir çok Protein tozunda kalitede farklılıklar da dahil olmak üzere  CFM Teknolojisiyle işlenmiş bir Whey Protein İzolatı sizin için doğru mu?

Yıllardır, protein konsantresi ve izolatı, protein takviyesi ürünlerinde yaygın olarak kullanılan temel maddelerdir. Ama her türün nasıl işlendiğini ve proteinin sonucunu nasıl etkilediğini biliyor musunuz?

Aşağıda CFM peynir altı suyu proteini, ne olduğu, faydaları ve daha kaliteli bir protein olup olmadığı hakkında derinlemesine inceleyeceğiz.

CFM Peynir Altı Suyu Proteini Nedir?

CFM, Çapraz Akış, Mikrofiltrasyon anlamına gelir. CFM süreci, proteini daha etkili bir şekilde izole etmek için laktoz, yağ ve diğer istenmeyen malzemelerden arındırmak için seramik filtreler kullanan, tamamen kimyasal içermeyen, birinci sınıf bir üretim sürecidir. Bu, CFM Whey Protein'in diğer işlenmiş proteinlere kıyasla porsiyon başına daha fazla proteine ​​sahip olduğu anlamına gelir. Ayrıca vücut tarafından daha hızlı emilir, sindirimi kolaylaştırır, daha fazla kalsiyum ve daha az sodyum içerir.

Konsantre protein en iyi ihtimalle sadece% 80 protein içerir ve hatta bazen% 50 kadar düşüktür. Bu yüzdeler, laktoza (süt şekeri) daha fazla yer bırakır ve bu, bazı insanlar için genellikle mide sorunlarına neden olabilir. İzole protein % 90 veya daha fazla protein içerir.

Aşağıda, Çapraz Akış, Mikrofiltrasyonun nasıl çalıştığına dair kısa bir gösterim bulunmaktadır:

 

Çapraz akışlı filtrasyonda, gelen bir besleme akışı çapraz akışlı bir zarın yüzeyinden geçer ve iki çıkış akışı oluşturulur. Geçirgen akım, sıvının membrandan geçen kısmıdır. Bu filtrelenmiş sıvı, ilk besleme akımından membran çıkarma oranından daha küçük olan bir miktar çözünür ve / veya çözünmez bileşen yüzdesini içerecektir.

Besleme akımı membrandan geçerken, transmembran basıncı ayırmayı tahrik eder. Aktif membran katmanındaki hızlı çapraz akış, partikülleri ve diğer malzemeleri sürekli olarak ayrıştırır.

Mikrofiltrasyon işlemi daha büyük parçacıkları filtreler ve mümkün olan en yüksek kalitede proteini verir. Ek olarak, bu işlem düşük sıcaklıklar kullanır. Isı proteine ​​zarar verir. Soğuk işlem kullanmak, proteinin yapısını korur ve onu hasardan korur.

CFM Peynir Altı Suyu Proteininin Faydaları Nelerdir?

CFM Whey Protein ürünlerinin birçok faydası vardır. Proteini üretmek için kullanılan dikkatli soğuk işlenmiş, çapraz akışlı mikrofiltrasyon işlemi nedeniyle, peynir altı suyuna özgü süt alt fraksiyonlarında parçalanmaya neden olabilecek iyon değişim proteininin aksine nihai ürün üstündür.

Aşağıda bir CFM Peynir Altı Suyu Protein İzolatı kullanmanın faydalarından bazıları verilmiştir:

  • Yüksek Kaliteli, Saf Protein Profili
  • Kas Büyümesini ve İyileşmesini Destekler
  • Kilo Vermeyi Destekler
  • Metabolizmayı Artırır
  • Hızlı Emilim Oranı
  • Geniş Amino Asit Profili
  • Daha Fazla Kalsiyum Sağlar
  • Minimal Yağ
  • Minimal Karbonhidrat
  • Laktozsuz
  • Sindirmesi kolay
  • Düşük sodyum
  • Üstün Lezzet
  • Karıştırması Kolay

Her Servis 24 gram protein sağlar. Sıfır yağ, sadece 1 gram karbonhidrat ve servis başına 100 kalori içermektedir. Ek olarak, içerik listesine dikkat edin: ilave şeker yok, katkı maddesi veya dolgu maddesi yok, koruyucu yok. Bu CFM peynir altı suyu aynı zamanda hormonsuz, glütensiz, soya içermez, GDO içermez ve tabii ki laktoz içermez.

CFM Whey Protein İzolatı gibi yüksek kaliteli bir ürün kullanmanın birçok faydası vardır. Amacınız diyetinizi proteinle desteklemek, açlığı kontrol altına almak, kasları arttırmak veya bir CFM peynir altı suyu proteini kullanarak kilo vermek sizin için iyi bir seçim olabilir.

CFM Peynir Altı Suyu Proteini Sizin İçin Uygun mu?

CFM Whey Protein İzolatı, yüksek kaliteli, saf bir protein takviyesi aldıklarından emin olmak isteyenler içindir. Ek olarak, laktoz intoleransınız yoksa veya glütensiz ürünleri tercih ediyorsanız, CFM peynir altı suyu iyi bir seçenek olacaktır.

Diyetinizi veya egzersizlerinizi  protein tozu ile desteklemek, beslenme hedeflerinizi karşılamanızı sağlamanın etkili ve kullanışlı bir yoludur. Aşağıda ne zaman kullanılacağına dair birkaç öneri bulunmaktadır:

Antrenman Sonrası: Vücudunuzu antrenmandan sonra toparlaması için ihtiyaç duyduğu proteinle yenileyin.

Uyumadan Önce: Uyurken yenilenin. Uyurken doğal olarak meydana gelen protein yıkımını önlemeye yardımcı olun.

Ara Öğünler:Whey İzolatı kan şekeri seviyelerini dengeler, iştahı azaltır, metabolizmayı hızlandırır ve yüksek enerji seviyelerini korumaya yardımcı olur ve onu her zaman, gündüz veya gece en uygun seçim haline getirir.

Yemek zamanı : Herhangi bir yüksek karbonhidrat veya yüksek yağlı bir yemeği protein ile dengeleyin.

Diyetinize bir protein takviyesi eklemeyi düşünürken sağlık hedefleriniz, beslenme ihtiyaçlarınız veya egzersiz düzeniniz önemli  faktörlerdir. Seçtiğiniz protein türü, size kaliteli içerikler sağlayarak size fayda sağlamalıdır. CFM Whey Protein İzolatı, herkesin yararlanabileceği saf ve etkili bir protein takviyesidir.

 

Cfm whey protein tozu nereden satın alabilirim?

Cfm whey protein tozu markalarını sizler için alfabetik olarak sıraladık. Dileğiniz ürünü eprotein.com.tr sitemizden ve çekmeköy şubemizden satın alabilirsiniz.

İşte Cfm Whey Protein kullanan markalar!

1.Multipower

2.Nutrend

3.Nutrever

4.Olimp Sport Nutrition

Cfm Whey protein Kullanan Markalar

Etiketler: CFM Peynir Altı Suyu Proteini Nedir ve Faydaları Nelerdir?, CFM – Cross Flow Microfiltration ile üretilen protein tozu nedir?
Eylül 25, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR