ÜRÜN BULUNMAMAKTADIR
Iron Maxx
  

İronMaxx

 

Iron Maxx, 2004 yılından bu yana Faaliyet göstermektedir. En iyi kalitede, yüksek verimli spor beslenme ürünleri üretimi ve ürünlerinin sürekli olarak geliştirilmesi, Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti tarafından mükemmel gıda kalitesi alanında eyalet onursal ödülü alan bir şirkettir.
Güç / dayanıklılık, kas geliştirme ve diyet alanlarındaki spor beslenmesinin temellerine ek olarak, buna sağlıklı yaşam ve sağlığı korumak için etkili besin takviyeleri, akıllı yeni aktif bileşen kombinasyonları ve Tricaps gibi geliştirilmiş dozaj formları ile yenilikçi bir firmadır
Protein Tozu ürünleri alanında, IronMaxx, 31'den fazla tatta su bazlı protein tozlarının geliştirilmesiyle en yeni spor beslenme ürünlerinin geliştirilmesinde bir kilometre taşı oluşturmayı başardı.Dünyanın en yüksek protein içeriğine sahip tatlı kreması olan IronMaxx Protein Kremi de Iron Maxx Firmasına aittir.
Made in Germany, uluslararası standartta ürünler için en ünlü ve en güçlü figürlerden biridir. Bu aynı zamanda IronMaxx 'i bir Alman spor beslenme üreticisi olarak mükemmel kalite ve kusursuz kalite kontrol sağlamaya mecbur kılmaktadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR